Locatia noastra

Locația Noastra
Friday, 01 December 2023

Construirea cladirilor inseamna un bun management, forta de munca si materiale de calitate

Ținem pasul cu permanenta expansiune a pieței în domeniul construcțiilor și a noilor tehnologii apărute.

SC Woma Ecoserv Construct SRL este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2007. Obiectul principal de activitate il reprezinta executia lucrarilor de infrastructura, canalizare, statii de epurare, instalatii sanitare si electrice, constructia de blocuri si imobile noi, demolari de constructii civile si industriale, concasare si eliminare deseuri din beton, ecologizare bataluri industriale, colectare deseuri periculoase si nepericuloase.

Suntem o companie tanara si dinamica, formata din salariati de inalt nivel, calificati si cu vasta experienta in domeniu. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.

SC Woma Ecoserv Construct SRL a ajuns astazi o firma de constructii apreciata in piata (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

 

Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subantreprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii, astfel incat sa satisfaca toate cerintele beneficiarilor.


 Executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor folosite la cele mai diverse lucrari de constructii.


 Dotarile foarte bune si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, precum si calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.


 Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, astfel incat sa ne executam lucrarile in siguranta maxima, conform normelor legale in vigoare si principiilor protejarii mediului inconjurator.


Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor, tinand cont de noile tehnologii aparute.


Firma SC WOMA ECOSERV CONSTRUCT SRL este prezenta in cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie, prin experienta tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a lucrarilor si incadrarea in termenele de executie angajate.

Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic sunt rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea noastra ca fiind una dintre cele mai competitive de pe piata.

 

Servicii