Locatia noastra

Locația Noastra
Thursday, 22 February 2024

Obiective & Angajament

  • Published: Friday, 26 June 2015 11:44
  • Hits: 2488

Obiective:

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele beneficiarului, cu prevederile legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

 Angajament:

Societatea noastra are in vedere cresterea prestigiului dobandit fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate, care constituie o prioritate in intreaga noastra activitate. Calitatea reprezinta o conditie absoluta vizind succesul in afaceri, iar strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:

  • Satisfacerea exigentelor clientilor nostri prin abordarea in mod realist a fazelor de contractare, executie, garantie si post garantie.
  • Imbunatatirea permanenta a eficientei sistemului de management al calitatii si performantelor, prin analize periodice si construireade programe viabile.
  • Optimizarea nivelului calitativ al serviciilor prestate si a eficientei economice, prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor de coordonare si stimularea intentiei personale.
  • Motivarea personalului prin a realiza CALITATEA DE PRIMA DATA SI DE FIECARE DATA!

Pentru aceasta, Directorul General se asigura ca toate dispozitiile din manualul calitatii traduc in fapte politica stabilita in domeniul calitatii si urmareste ca toate ordinele si masurile referitoare la calitate sa fie respectate.